Brody’s Taphouse is weer Cremers

Een paar jaar geleden verhuisde coffeeshop Cremers naar de kelder en opende Brody’s Taphouse, een echte bierspot. De naam ‘Brody’s’ vond zijn oorsprong in de term waarmee de eigenaar liefkozend verwijst naar zijn kinderen en de mensen die hem nauw aan het hart liggen. Maar na drie jaar, veel investeren, proberen en doen, bleek Den Haag niet rijp te zijn voor een nieuwe craft beer bar.

En toen Covid-19 toesloeg werd het duidelijk. Zowel Cremers Downstairs als Brody’s hadden geen bestaansrecht meer. Cremers ging in 2020 weer terug naar de basis. Dat jaar was het jaar waarin alles veranderde en zeker ook het café en de inzichten hierover. Waar de eigenaren in de afgelopen drie jaar steeds erop gewezen werden dat de coffeeshop een drempel was om Brody’s binnen te komen, gingen ze in 2020 terug naar wat het café eigenlijk altijd al was: een plek om cannabis/hasj te roken in Den Haag. Grand Café Cremers is daarmee een nieuw concept, gebouwd op een oud idee: een aanvulling op de coffeeshop.

Het bier is nog wel gebleven, maar veel minder prominent, het aanbod is ook versoberd. Het gaat nu om het roken van je jointje (als dat tenminste je ding is). Een paar simpele basisregels:

  • Er mag géén tabak gerookt worden, alleen op het terras bij het raam
  • Er mag alléén binnen cannabis gerookt worden, nergens anders ook niet op het terras buiten. Je mag geen joint en/of tabak roken met uitzondering van de Greengo joint en de 2 soorten pure reefers verkrijgbaar in onze shop.

Aangezien wij geen jointjes roken en wij ook geen fan zijn van een de weedlucht in onze neuzen als wij ons bier willen proeven, heeft Grand Café Cremers natuurlijk afgedaan als bierspot.

Geplaatst in Nieuws.