Craft Beer Co, Covent Garden

Onze waardering:

Translate:

Over Craft Beer Co.

Craft Beer Co Covent Garden is onderdeel van keten van pubs met vestigingen in Londen (5), Brighton, Brixton en Hammersmith. De vestiging in Covent Garden presenteert zichzelf als de bar met het grootste aantal tappunten van Groot-Brittannië. Dat zou zomaar kunnen kloppen, want Craft Beer Co Covent Garden bied je een indrukwekkend aantal van 45: 30 gewone keg lines en 15 traditionele cask pumps (handpompen). Daarnaast hebben ze ook nog meer dan 200 bieren op fles of blik. Keuze genoeg dus.

Craft Beer Co Covent Garden opende haar deuren in 2014 als zesde pub van de keten en is geen traditionele Engelse pub, maar een echte craft beer bar. Regelmatig doen ze hier ook aan tap take-overs of meet the brewer event van brouwerijen van over de hele wereld, zoals Firestone Walker (Paso Robles, Californië, Verenigde Staten), Siren Craft Brew (Wokingham, Verenigd Koninkrijk), Beavertown (Tottenham, Londen) en Hoppin' Frog (Akron, Ohio, Verenigde Staten).

Adres: 168 High Holborn, London WC1V 7AA, Verenigd Koninkrijk, website

In de buurt

Craft Beer Co. Covent Garden vind je natuurlijk in de wijk Covent Garden, een populaire wijk onder toeristen met tal van restaurants, bars en winkels van grote ketens en kleine boetiekjes. In het centrum van de wijk is de beroemde Covent Garden markt te vinden. Deze overdekte markt begon ooit als groente- en fruitmarkt, maar is tegenwoordig vooral een markt gericht op toeristen en kun je dus eigenlijk beter overslaan. Jaarlijks trekken deze voormalige markthallen een kleine 30 miljoen bezoekers. Je kunt je heil dus beter zoeken in de straten rondom de markthallen met zijn straatartiesten, restaurant en terrassen.

Overige trekpleister van de wijk zijn het in 1782 gebouwde Royal Opera House aan de Bow Street naast de Covent Garden Square. Hier worden wereldberoemde opera's gehouden en voert het Royal Ballet voorstellingen op. Ook een bezoek waard zijnde Seven Dails. Deze verzameling van zeven straatjes die uitkomen op de rotonde Seven Dails, is vrij verborgen, maar een bezoek meer dan waard. Ook hier en in de omgeving vind je leuke boetiekjes en restaurant en barretjes.

In de wijk vind je ook het London Transport Museum (LTM). Dit museum bevindt zich in een voormalige remise aan de rand van de wijk. Tot slot, in de direct omgeving van Covent Garden vind je ook de St. Paul's Cathedral, Trafalgar Square en de National Gallery die gratis te bezoeken is.