Kandalló Kézmüves Pub, Boedapest

Onze waardering:

Translate:

Over Kandallo

Kandallo is een vrij nieuwe bar in het centrum. De 16 taps wisselen continu en komen allemaal van kleine Hongaarse brouwerijen, dus je moet op het bord kijken of aan het personeel vragen wat er op tap staat. Er is nauwelijks een flessenkaart. Wij ontdekten alleen Fóti Zwickl (ongefilterde lager), Budweiser en Kronenbourg Wheat. Verder is er een goede selectie aan Hongaarse wijnen en palinka's. Je kunt er ook terecht voor een hapje eten, zoals diverse burgers, maar ook chicken wings, pulled porc of chipotle chicken.

Wij dronken er een Invisible Bikini (porter, 5,5%) van brouwerij Monyobrewing uit Boedapest, een Love Session #2 w/Citra (session IPA, 4,8%) van Brew Your Mind uit Szekszárd, Hongarije en een Hamori Banan (dark ale met banaan, 5,5%) van brouwerij Gyertyanos uit Miskolc (Hongarije).

Adres: Kertész u. 33, 1073 Boedapest, Hongarije, website

In de buurt

Kandallo ligt in het centrum van de stad op de grens van de wijken van District V en Erzsébetváros. De Kertész u. is een leuk straatje net buiten de toeristische drukte van de Kiraly u. en de Holló u. Even verderop in de straat zit Szimpla Café, een andere craft beer bar. Verder vind je in deze buurt o.a. Bélyegmúzeum (postzegels), de Omnivore Gallery, de ruïnebar Rácksert waar jeheerlijk joods kunt eten, de Liebling Hidden Rooftop Bar waar je lekkere cocktails kunt drinken en Beer and Burger waar je, zoals de naam al voorspelt, terecht kunt voor bier en burgers.