Café Pardaf, Antwerpen

Onze waardering:

Translate:

Over Café Pardaf

Café Pardaf is een traditioneel biercafé met meer dan 400 Belgische en buitenlandse bieren op de kaart, zowel commerciële klassiekers als craftbieren. Met mooi weer kun je hier op het terras zitten en heb je zicht op de Onze-Lieve-Vrouwe'-kathedraal en het Steen.

Veel meer informatie geeft de website van Pardaf, dus we beperken hier ons tot commentaren van bezoekers:

Heerlijk ouderwets café, veel verschillende bieren, super lekkere koffie! Ook lekkere spaghetti!

Super leuk Belgisch café, met fijne bediening en een super craftbeer kaart, 850 bieren in voorraad, en dan hebben we het over toppers.

Een ongelooflijk aanbod aan craft bier. Enorme prijzen voor +-15 euro voor een biertje maar wel enorm lekker. Vandaar toch een 5-sterrenrating voor wat ze aanbieden voor de echte bierliefhebbers.

Adres: Suikerrui 2, 2000 Antwerpen, België, website

In de buurt

Café Pardaf is gevestigd aan de kade van de rivier de Schelde die dwars door de stad stroomt. Hier vind je aan de noordelijke kant Het Steen, een middeleeuws fort en het oudste gebouw van Antwerpen aan de rivier. Zuidelijk vind je de Sint Anna tunnel, een voetgangerstunnel die je aan de linkeroever brengt met onder andere het Maritiem openluchtmuseum Boeienweide en de Scheldenkaaien.

Terug naar de rechteroever vind je achter Café Pardaf de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met de Brabofontein met standbeeld van Jef Lambeaux. Nog een paar aanraders hier: Museum Vleeshuis | Klank van de stad met dans- en muziekgeschiedenis van de stad, het Museum Plantin-Moretus, een herenhuismuseum met de oudste drukpersen ter wereld en boeken, antiek, wandtapijten en kunst, en het Modemuseum met eigenzinnig en elegante mode en historische kleding.