Miners Pub, Belgrado

Over Miners Pub

Beer, it is the best damn drink in the world! Deze slogan schreeuwt je tegemoet als je de Miners Pub binnenkomt. Natuurlijk hebben ze gelijk. In de Miners Pub is gevestigd in de gewelven van een oud pand en hier waan je je in een echte mijn en voel je je als een mijnwerker die dagenlang onder de grond zit en het daglicht niet kan verdragen. Met meer dan 30 soorten is de bierlijst dik in orde, maar je kunt ook Servische rakia en wijn drinken. Verder zijn er regelmatig fototentoonstellingen en live jazz of alternatieve muziek en je er darten, tafelvoetbal spelen en flipperen.

Wij dronken er een Hoptopod IPA van Dogma Brewery, een brouwerij uit Belgrado met als lijspreuk 'In Hops we Believe' en ook Cassius Stout van Kabinet, de brouwerij die we eerder al tegenkwamen bij Samo Pivo.

In de buurt

De Miners Pub ligt aan een zijstraat van de Strahinjica Bana, één van de uitgaansplekken van de stad waar ook Krafter is gevestigd. Bezoek de Belgrade Zoo die op een steenworp afstand ligt. Loop door het Belgrade Fortress en vergeet de Clock Tower niet. Bezoek de Gallery of the Natural History Museum. Of ga naar de plek waar de Donau en de Sava samenkomen.