Conckelaer

Over De Conckelaer

Onze persoonlijke favoriet, die niet mag ontbreken. In De Conckelaer is altijd wat te doen. Een pubquiz, live muziek, de column van Mink, een hapje eten, maar het leukste is om gewoon aan de bar te zitten of op het zonnige terras aan de Vliet, waarover vroeger het bier uit Delft naar Den Haag werd gevaren. De Conckelaer doet nu ook mee aan de bierrevolutie. Vergeet de taps met Jupiler, Hertog Jan pils en weizener, Leffe Blond en La Chouffe. Die kennen we wel. Nee, Mink heeft tegenwoordig ook een flessenkaart met bieren van Kompaan en Two Chefs Brewing. En wie weet wat er nog komen gaat.

Wij dronken er een Handlanger (DIPA) van Kompaan, een Funky Falco (APA), een Green Bullit (IPA) en een Howling Wolf (imperial porter) van Two Chefs Brewing.

Adres: Hoekweg 1, 2275 TA, Voorburg, website

 

In de buurt

Loop langs de Trekvliet naar het centrum van Den Haag of Delft en volg de historische route van het bier. Ga een kijkje nemen bij de buitenplaats Cromvliet of bij de Romeinse opgraving even verderop, het Forum Hadriani. Natuurlijk kun je je ook vermaken bij pretpark Drievliet als je je verveelt, maar in de oude dorpscentra van Voorburg of Rijswijk is het ook goed toeven.