The Jeffreys Beer&Bite, New York

Over The Jeffreys Beer&Bites

The Jeffreys Beer&Bites is een craft beer bar, cocktailbar en koffiebar in één. Je vindt deze tent in twee voormalige winkelpanden aan de voet van de Ed Koch Queensboro Bridge. Vanaf 's ochtends vroeg tot het begin van de middag kun je hier terecht voor ambachtelijke koffie van de Brooklyn Roasting Co, en ook voor een assortiment van broodjes of een growler-to-go. Vanaf de middag tot aan 's avonds laat is het craft beer en cocktails die de klok doen slaan. Met een selectie van 30 hard-to-find lokale en internationale bieren van de tap is er volop keus voor de bierliefhebber. In de aparte proefruimte zijn nog eens 10 extra tappunten die worden gebruikt voor brouwerijavonden en bier/bourbon/whisky-proeverijen.

De naam komt uit de film 'Get him to the Greek' waarin de uitspraak 'Everyone loves a Jeffrey' voorkomt.The Jeffreys Beer&Bites is onderdeel van de 'Beerly Legal' groep van Patrick Donagher & Andy Freedman waartoe ook Alewife NYC, Fools Gold NYC en Get Real Presents behoren.

Wij dronken er een Hipster Highway (APA van 4,9%) van KCBC uit Brooklyn, New York en een Edward (APA van 5,2%) en een Harlan (IPA van 6,2%) van Hill Farmstead uit Greensboro (VT)

Adres: 311 East 60th St., 10022, NYC, website

In de buurt

Mocht je er behoefte aan hebben, The Jeffreys is maar een paar blokken verwijderd van de Trump Tower, het nieuwe machtscentrum van de VS en ook de plek waar Melania Trump nu min of meer afgezonderd leeft. Maar als je daar geen zin in hebt - en dat kunnen we ons goed voorstellen - dan zijn het MOMA, het Museum of Modern Art, en de St. Patrick Cathedrale ook in de buurt. Verdere tips: Victoria Secret's (voor de dames), het War Museum en Bloomingdales (wederom vooral voor de dames).